Italcom Hidrotermosanitari SRL s-a nascut in anul 2010, aducind pe piata materialelor de instalatii termice si sanitare, produse in mare majoritate italiene de o buna calitate si avind ca tinta comercializarea lor atit catre revinzatori cit si catre clientii privati. Personalul firmei avind in spate o experienta de peste 15 ani, va poate oferi consultanta in ceea ce priveste proiectarea instalatiilor termice si sanitare, alegerea placajelor fie ele ceramice sau piatra. Pentru clientii firmei aceasta consultanta se ofera gratuit. Putem oferi serviciul de coordonare al instalatorilor, cit si al faiantarilor. De asemenea putem recomanda instalatori autorizati, ca si faiantari pentru executarea unor lucrari de calitate.
Ceea ce ne deosebeste de ceilalti comercianti din acelasi sector, este calitatea marfii de origine italiana care ne defineste si de la care nu dorim sa facem rabat. Pe linga produsele import Italia, am considerat necesar datorita conditiilor pietii sa oferim si produse origine Germania, ale unor producatori consacrati, ca si produse de origine Polonia, economice, dar cu un raport calitate-pret bun. Incercam sa va oferim produse selectate si cunostintele si informatiile pe care noi le-am acumulat in ani de munca.
Show-room:
Bd. Tomis nr. 218, bl.TD5, parter
Tel: 0241 / 55.31.60,
Fax: 0241 / 50.83.01
Email:
showroom@italcom.ro
Depozit:
Str. Interioara Nr. 2
Tel: 0241 / 55.46.77,
Fax: 0241 / 60.61.63
De ce sa alegi gresia si faianta?
Gresia si faianta este un material natural care este sigur si potrivit pentru orice mediu, nu elibereaza substante nocive si este sustenabil, nu ia foc, rezistent si reciclabil, poate fi usor montat si dureaza in timp. Si peste toate astea ceramica este superba.
Ceramica este un material sigur care vine din pamant, deci natural, NU contine plastic si deci este complet reciclabil.
Ce este gresia si faianta rectificata?
Gresia si faianta rectificate sunt placi ceramice trecute printr-un proces suplimentar de finisare, ceea ce inseamna ca marginile sunt perfect drepte si finisate cu precizie. Acest proces le permite sa fie montate cu rosturi foarte inguste, de doar 1-1,5 mm, obtinandu-se astfel un aspect modern, unitar, aproape continuu. Spre deosebire de placile nerectificate, care au marginile usor rotunjite si necesita rosturi mai mari, placile rectificate se aliniaza perfect, oferind un aspect rafinat si elegant.
Cand sa evitam rosturile mici?
Nu toate tipurile de placi ceramice sunt potrivite pentru montajul cu rosturi foarte mici. De exemplu, placarile ceramice cu aspect rustic, care se inspira din textura pietrei naturale sau a materialelor artizanale, sunt concepute sa ofere un aer autentic, de epoca. In acest caz, rosturile mici ar putea afecta estetica ansamblului si alinierea perfecta ar fi dificil de realizat. De aceea, pentru astfel de placi, se recomanda un rost de minim 2 mm, pentru a pastra farmecul vizual si a compensa micile variatii de forma.
Mitul alegerii rostului de montaj: ce spun specialistii?
Exista o conceptie gresita, raspandita de unii montatori, conform careia dimensiunea rostului ar fi o alegere personala a clientului. In realitate, specificatiile producatorului sunt cele care dicteaza aceasta dimensiune, iar respectarea lor este esentiala pentru un montaj corect si durabil. Fiecare tip de placa ceramica are caracteristicile sale tehnice, iar respectarea instructiunilor asigura atat o durabilitate mai mare, cat si un aspect impecabil al finisajului.
Incalzirea in pardoseala versus incalzire cu radiatoare
#Incalzirea in #pardoseala are la baza conceptul de amplasare a corpurilor de incalzire sub nivelul podelei. Este o solutie viabila pentru incalzirea spatiilor, iar confortul termic generat de acest tip de sistem prezinta mai multe avantaje decat alte sisteme termice (calorifere, sobe,
semine, aeroterme). Distributia caldurii in plan orizontal, incepand de la nivelul inferior, eficientizeaza eliminarea zonelor prea reci sau prea calde, iar, in plan vertical, se realizeaza o stratificare optima a temperaturii.
#Incalzirea in #pardoseala maximizeaza randamentul centralelor in condensatie.
#Incalzirea in #pardoseala este cel mai bun
partener pentru energiile regenerabile.