plicplicverde

Aveti o intrebare?

BaiaDesign.ro
Esti aici : Termeni si conditii
PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTI TERMENI SI CONDITII IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI IN TOTALITATE DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE ALE SITE-ULUI www.baiadesign.ro.

Continutul tuturor paginilor site-ului web www.baiadesign.ro sunt proprietatea S.C. ITALCOM HIDROTERMOSANITARI SRL. Toate materialele (incluzand fara limitari articole, texte, imagini, banner-ele, logo-uri, design, etc) continute in acest site sunt protejate de legile copyright-ului si ale dreptului de autor. Ele nu pot fi reproduse, copiate distribuite, vandute, transmise sau publicate fara acordul scris al S.C ITALCOM HIDROTERMOSANITARI SRL.

Este interzisa copierea, distributia, transmiterea, publicarea, reproducerea, crearea unui document derivat din orice informatie sau serviciu, obtinute de pe sau prin intermediul site-ului.

Este interzisa modificarea oricarei informatii (atat text cat si foto sau video) continute in paginile site-ului.

Materialele oferite spre descarcare (download) nu pot fi multiplicate si utilizate in scopuri comerciale (vanzare sau folosirea lor prin alte metode care ar aduce profituri banesti sau materiale, persoanei respective) sau copia materialele specifice oferite pentru download sau copiere. Aceste materiale sunt pur informative si sunt destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale.

Pentru orice intrebari sau solicitari de folosire a materialelor de pe acest website va rugam sa ne contactati la magazin@italcom.ro. In cazul inregistrarii pe acest site, ca membru sau partener, va asumati si sunteti de acord cu termenii si conditiile din aceasta sectiune a site-ului. Nerespectarea termenilor si conditiilor mentionate in aceasta sectiune, duce automat la pierderea calitatii de membru/partener si implicit la restrictionarea accesului la anumite sectiuni ale site-ului.

Inscrierea pe acest site necesita completarea de catre dumneavoastra a unui formular de inscriere in care vor fi trecute cateva date personale obligatorii. Acete date vor fi in mod OBLIGATORIU actuale, clare si complete si VOR FI ACTUALIZATE ORI DE CATE ORI ESTE CAZUL. ITALCOM HIDROTERMOSANITARI isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul pe site sau la anumite sectiuni ale site-ului in cazul in care informatiile furnizate de un membru/partener se dovedesc a fi false, incomplete, neclare sau neactualizate.

Informatiile privind identificarea unei persoane ca membru/partener (nume, prenume, adresa, adresa de email, telefon, etc.) precum si mesajele private sunt confidentiale si vor fi dezvaluite doar compartimentelor sau persoanelor catre care se adreseaza, exceptie facand cazurile in care se incalca legea.

Inregistrarea prin cont si parola implica anumite reguli. Cuvintele alese nu trebuie: sa creeze confuzii, sa aduca ofense la adresa vreunei persoane, sau grup de persoane, sa contina cuvinte obscene, adrese de telefon, email sau internet si sa nu aiba tente rasiale sau sexuale.

Contul fiecarui membru/partener este personalizat si totodata securizat prin cod si parola. El poate fi anulat de ambele parti fara o notificare prealabila (din partea unui membru/partener, oricand si din orice motiv, iar din partea ITALCOM HIDROTERMOSANITARI, in cazul in care termenii si conditiile acordului nu sunt respectate).

Este interzisa transmiterea, inchirierea sau vanzarea datelor de acesare a contului (cod si parola) catre alte persoane. In cazul in care un membru/partener ajunge la concluzia ca din diverse motive datele de accesare a contului sau nu mai sunt sigure, le poate schimba. Membrul/partenerul este singurul responsabil pentru securitatea contului sau precum si pentru orice activitate desfasurata pe site de catre alte persoane care au avut acces la contul sau.

Este interzisa detinerea de catre un membru/partener a mai multor conturi pe site-ul ITALCOM HIDROTERMOSANITARI. In cazul in care aceasta regula nu este respectata, ITALCOM HIDROTERMOSANITARI isi rezerva dreptul de a limita accesul la anumite sectiuni ale site-ului, mergandu-se in anumite situatii chiar la retragerea dreptului de membru/partener si prin anularea contului respectivei persoane.

Odata cu inregistrarea si deschiderea unui cont, devii membru/partener si se considera ca ai citit si ai fost de acord cu termenii si conditiile specificate. Ca urmare in plus fata de cele expuse anterior, cade in responsabilitatea ta:
  • transmiterea catre persoanele sau departamentele companiei a materialelor obscene, jignitoare, agresive, discriminatoare, defaimatoare, amenintatoare, profanatoare, ilegale sau orice alte materiale care violeaza in orice fel drepturile persoanelor implicate;
  • postarea pe site sau trimiterea pe E-mail-urile catre departamentele ITALCOM HIDROTERMOSANITARI a materialelor pornografice sau cu caracter obscen, a informatiilor confidentiale sau pentru care posesorul nu detine drepturi de autor;
  • transmiterea de informatii la care ai acces, catre persoane sau departamente de la firme concurente;
  • nu vei modifica sau sterge informatii de pe paginile site-ului;
  • nu vei transmite pe E-mail fisiere care contin virusi, sau prin intermediul retelei, programe care pot provoca nefunctionarea in conditii optime a site-ului sau chiar distrugerea lui;
  • nu vei copia si/sau adapta si distribui informatii sau parti din informatii (text, poze) la care ai acces pe site, indiferent de situatie si scopul urmarit, fara acordul prealabil al proprietarului.

Administratorii site-ului si/sau persoanele/departamentele carora le sunt adresate E-mail-uri sau scrisori, desi isi rezerva acest drept, nu au obligatia de a pastra o evidenta a lor, avand deplina libertate in luarea deciziilor privind stergerea sau durata pastrarii acestora.

In cazul inscrierii pentru primirea diverselor publicatii (pliante de oferta, cataloage, publicatii ITALCOM HIDROTERMOSANITARI) prin posta, este obligatorie completarea tuturor campurilor din formularul electonic pus la dispozitie. ITALCOM HIDROTERMOSANITARI nu isi asuma responsabilitatea in cazul neprimirii publicatiilor respective ca urmare a necompletarii formularelor respective, a completarii lor gresite, sau a problemelor legate de distributie (firma de distributie, posta, transport, etc)

ITALCOM HIDROTERMOSANITARI nu ofera nici o garantie si nu isi asuma raspunderea vis--vis de intreruperi, pierderea legaturii sau erori intervenite in cazul accesarii site-ului, precum si de prejudiciile cauzate de insecuritatea liniei si a calculatorului de pe care persoana se conecteaza la site-ul ITALCOM HIDROTERMOSANITARI.

Eventualele nemultumiri legate de site pot fi adresate administratorilor site-ului, care isi rezerva dreptul de a lua masurile pe care le considera de cuviinta.

ITALCOM HIDROTERMOSANITARI isi rezerva dreptul de a modifica fara o notificare prealabila termenii si conditiile acestui acord, precum si aspectul si optiunile sau facilitatile oferite de site.

Va recomandam sa cititi periodic acest acord pentru a lua la cunostinta modificarile survenite. Aceste modificari va vor fi aduse la cunostinta fie prin E-mail, fie vor fi scoase in evidenta in cadrul acordului prin diverse procedee (subliniere, bolduire, culoare, etc).

Continuarea utilizarii site-ului de catre membrii ce au luat la cunostinta de eventualele modificari este echivalenta cu acceptarea fara rezerve a modificarilor.

Respectarea prezentului Acord stabilit in termenii si conditiile de mai sus este obligatorie pentru toti utilizatorii, fara exceptie. Orice incalcare a acordului este sanctionata in functie de decizia noastra si poate conduce oricand la anularea contului si la interzicerea accesului pe site.

Pentru orice intrebari sau cereri de folosire a materialelor de pe acest website va rugam sa ne contactati la magazin@italcom.ro

Radiatoare DesignAtunci cand alegem radiatoarele trebuie sa efectuam un calcul termic al necesarului termic al incaperii de incalzit. Aceasta este partea tehnica si deloc distractiva a alegerii corpului de incalzit. Cu radiatoarele de design, incaperea castiga eleganta, culoare, chiar si functii in plus. #Radiatorul poate fi oglinda, sau poate sustine si usca prosoapele in baie.

Incalzirea in pardoseala versus incalzire cu radiatoare


#Incalzirea in #pardoseala are la baza conceptul de amplasare a corpurilor de incalzire sub nivelul podelei. Este o solutie viabila pentru incalzirea spatiilor, iar confortul termic generat de acest tip de sistem prezinta mai multe avantaje decat alte sisteme termice (calorifere, sobe,
semine, aeroterme). Distributia caldurii in plan orizontal, incepand de la nivelul inferior, eficientizeaza eliminarea zonelor prea reci sau prea calde, iar, in plan vertical, se realizeaza o stratificare optima a temperaturii. #Incalzirea in #pardoseala maximizeaza randamentul centralelor in condensatie. #Incalzirea in #pardoseala este cel mai bun
partener pentru energiile regenerabile.

De ce gresie si faianta rectificata ?


#Gresia si #faianta rectificate prezinta avantajul de a putea fi montate cu rosturi mai mici decit acelasi produs nerectificat, respectiv un rost de 1 mm sau 1,5 mm. Aceasta reprezinta o caracteristica si nu un defect.
Anumite #placari #ceramice datorita aspectului rustic, nici nu se recomanda sa fie montate cu rost mic, ci de minim 2 mm, din ratiunea ca nu se pot alinia perfect si nici nu arata estetic bine.
Alegerea dimensiunii rostului de montaj nu este o optiune a clientului cum gresit spun anumiti montatori, ci se face in functie de specificatiile producatorului.