plicplicverde

Aveti o intrebare?

BaiaDesign.ro
Esti aici : Home / Proiecte 3D
   Proiecte 3D

PROIECTARE 3D

Serviciul de proiectare 3d este modul prin care incercam sa-i ajutam pe clientii nostri sa vizualizeze imaginea baii lor, asa cum va arata dupa amenajare, astfel incit sa poata sa faca eventuale modificari, iar rezultatul amenajarii sa fie perfect. Noi stim ca fiecare baie este un proiect unic, si de aceea incercam sa nu repetam ideile de amenajare si ne dedicam fiecarui client in parte pentru a personaliza baia in functie de cerintele fiecaruia. 
Pentru inceput avem nevoie de o schita a baii cu dimensiuni cit mai precise. Stabilim impreuna cu clientul planul de mobilare al baii (mobilier baie sau lavoar simplu, cada sau dus, vas de wc si eventual bideu). Alegem faianta si gresia si eventualele decoruri, pe care ulterior le vom aseza in plan tinind cont de mobilare.
Costul serviciului de proiectare este de 250 lei pe baie tva inclus. Pentru fiecare baie putem face 3 variante incluse in acest pret. Daca se doresc mai mult de 3 variante se va negocia un cost suplimentar in raport cu numarul de variante cerute.
Materialele folosite in proiect ca si placaje sunt numai cele produse de furnizorii nostri agreati. In cazul achizitionarii in final a produselor din proiect, valoarea proiectului se va scade din pretul marfii, proiectul fiind gratis. Pentru arhitecti si designeri care folosesc produsele si serviciile noastre putem oferi acest serviciu gratuit.
Proiect placaje Novabell 2Proiect placaje Novabell 2
Proiect placaje Equipe Ceramicas 2Proiect placaje Equipe Ceramicas 2
Proiect placaje Equipe Ceramicas 1Proiect placaje Equipe Ceramicas 1
Proiect La Fabbrica 1Proiect La Fabbrica 1
Proiect placaje Novabell 1Proiect placaje Novabell 1
Proiect Rainbow NovaBellProiect Rainbow NovaBell
Proiect MusaProiect Musa
Proiect Musa 2Proiect Musa 2
Proiect Musa 3Proiect Musa 3
Proiect ClubProiect Club
Proiect AbsoluteProiect Absolute
Proiect Musa 4Proiect Musa 4