plicplicverde

Aveti o intrebare?

BaiaDesign.ro
Esti aici : Contact
Italcom Hidrotermosanitari SRL s-a nascut in anul 2010, aducind pe piata materialelor de instalatii termice si sanitare, produse in mare majoritate italiene de o buna calitate si avind ca tinta comercializarea lor atit catre revinzatori cit si catre clientii privati. Personalul firmei avind in spate o experienta de peste 15 ani, va poate oferi consultanta in ceea ce priveste proiectarea instalatiilor termice si sanitare, alegerea placajelor fie ele ceramice sau piatra. Pentru clientii firmei aceasta consultanta se ofera gratuit. Putem oferi serviciul de coordonare al instalatorilor, cit si al faiantarilor. De asemenea putem recomanda instalatori autorizati, ca si faiantari pentru executarea unor lucrari de calitate.

Ceea ce ne deosebeste de ceilalti comercianti din acelasi sector, este calitatea marfii de origine italiana care ne defineste si de la care nu dorim sa facem rabat. Pe linga produsele import Italia, am considerat necesar datorita conditiilor pietii sa oferim si produse origine Germania, ale unor producatori consacrati, ca si produse de origine Polonia, economice, dar cu un raport calitate-pret bun. Incercam sa va oferim produse selectate si cunostintele si informatiile pe care noi le-am acumulat in ani de munca.

Show-room:
Bd. Tomis nr. 218, bl.TD5, parter
Tel: 0241 / 55.31.60,
Fax: 0241 / 50.83.01
Email: showroom@italcom.roDepozit:
Str. Interioara Nr. 2
Tel: 0241 / 55.46.77,
Fax: 0241 / 60.61.63 

Incalzirea in pardoseala versus incalzire cu radiatoare


#Incalzirea in #pardoseala are la baza conceptul de amplasare a corpurilor de incalzire sub nivelul podelei. Este o solutie viabila pentru incalzirea spatiilor, iar confortul termic generat de acest tip de sistem prezinta mai multe avantaje decat alte sisteme termice (calorifere, sobe,
semine, aeroterme). Distributia caldurii in plan orizontal, incepand de la nivelul inferior, eficientizeaza eliminarea zonelor prea reci sau prea calde, iar, in plan vertical, se realizeaza o stratificare optima a temperaturii. #Incalzirea in #pardoseala maximizeaza randamentul centralelor in condensatie. #Incalzirea in #pardoseala este cel mai bun
partener pentru energiile regenerabile.

De ce gresie si faianta rectificata ?


#Gresia si #faianta rectificate prezinta avantajul de a putea fi montate cu rosturi mai mici decit acelasi produs nerectificat, respectiv un rost de 1 mm sau 1,5 mm. Aceasta reprezinta o caracteristica si nu un defect.
Anumite #placari #ceramice datorita aspectului rustic, nici nu se recomanda sa fie montate cu rost mic, ci de minim 2 mm, din ratiunea ca nu se pot alinia perfect si nici nu arata estetic bine.
Alegerea dimensiunii rostului de montaj nu este o optiune a clientului cum gresit spun anumiti montatori, ci se face in functie de specificatiile producatorului.

Radiatoare DesignAtunci cand alegem radiatoarele trebuie sa efectuam un calcul termic al necesarului termic al incaperii de incalzit. Aceasta este partea tehnica si deloc distractiva a alegerii corpului de incalzit. Cu radiatoarele de design, incaperea castiga eleganta, culoare, chiar si functii in plus. #Radiatorul poate fi oglinda, sau poate sustine si usca prosoapele in baie.